05 mrt, 21:00
2015
Nieuws

Wie is de Mol?: Margriet van der Linden is de Mol

Na weken gissen, is het bekend wie de Mol van het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? is. Het is journaliste Margriet van der Linden. De winnaar van het vijftiende seizoen is nieuwslezer Rik van de Westelaken. Hij wint de laagste pot ooit.

De oud-hoofdredacteur van Opzij bedroog haar medekandidaten tijdens het spel om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk geld in de pot zouden krijgen, meldt Novum.

51 procent verdacht Rik

51 procent dacht dat Rik de Mol was, 31 procent verdacht Margriet en 19 procent vermoedde dat zangeres en actrice Marlijn Weerdenburg de Mol was.

Een team bekende Nederlands trok naar Sri Lanka om daar opdrachten te vervullen om geld te verdienen voor de pot. Onder hen was één saboteur die dat traject probeert te bemoeilijken.

Lees ook:

De andere deelnemers die meededen waren presentator Viktor Brand, presentatrice en programmamaakster Evelien Bosch, cabaretier Pieter Derks, zangeres, (musical)actrice en presentatrice Carolina Dijkhuizen, presentator en acteur Chris Zegers, presentator Ajouad el Miloudi en cabaretière en actrice Martine Sandifort.

De finale vond dit jaar voor het eerst live plaats, vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Het bericht Wie is de Mol?: Margriet van der Linden is de Mol verscheen eerst op Nieuws.nl.


Lees het hele bericht van Nieuws.nl algemene feed »