19 mrt, 19:46
2014
Algemeen
Henk Ermers

Verlaag met NL Doet de drempel tot gastvrijheid

Onder deze titel promoot zorgcentrum Maartenshof in Cuijk de klus die men graag wil uitvoeren op vrijdag 21 maart. De dag waarop heel Nederland in het teken staat van deze landelijke vrijwilligersdag. Het aangezicht en de entree van zorgcentrum Maartenshof verdient een nieuwe look. Met een fris en gezellig (aangekleed) terras, een vernieuwde fietsenstalling niet voor maar bij de entree, zorgen voor een welkom gevoel om zowel op bezoek te komen bij familieleden/vrienden, de bewoners van het zorgcentrum, als te verpozen op het terras.

In samenwerking met bouwbedrijf van de Ven uit Veghel, verantwoordelijk voor de bouw van de Cuijkse Cantheelen, worden er twee grote houten tuintafels gemaakt. Blikvangers in de zomer met een gezellig boeketje en in de winter als decoratietafel. Het terras en entree wordt aangekleed met vier grote bloembakken van hetzelfde hout waarin grote bomen voor inhoud en uitstraling zorgen. Alle fietsen van bezoekers en medewerkers worden verplaatst naar de aangelegde overdekte fietsenstalling. De IBN, o.a. verantwoordelijk voor de groenvoorziening rondom Maartenshof, zorgt voor een passende groene en fleurige aankleding van het geheel.

Met daarbij een schoon, onkruidvrij, gesopt, geveegd terras, bewegwijzering, kunstwerk en parkeerplaats ziet het geheel er weer naar tevredenheid uit. Uiteraard is de omgeving hierbij ontdaan van zwerfvuil. De zomer kan dan beginnen. Een zomer waarin de bewoners en medewerkers van Maartenshof vele gasten hopen te begroeten voor een hapje, drankje of gezellig praatje op het terras.

Mocht u nog mogelijkheden hebben om as vrijdag 21 maart een handje hierbij te helpen dan bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom. Aanmelden via www.Nldoet.nl kan maar is niet verplicht. Vele bewoners hopen deze dag te genieten van alle acties en werkzaamheden en medewerkers restaurant zorgen voor een natje en droogje tijdens de pauzemomenten.