Smaakcentrum Cuijk

Smaakcentrum Cuijk gaat erin als koek !
12 Februari 2016
Hoe smaakt pastinaak? Wat is het verschil tussen een biologische kip en de plofvariant?
En hoe krijg je in no time een gezonde maaltijd op tafel?
Tot zijn schrik merkte Chef-kok Martien Bos dat veel mensen – jong en oud – geen antwoord hebben
op deze vragen. Een zorgwekkende ontwikkeling, Toen ik jong was, leerde je het koken op school.

Vandaag de dag zijn kinderen aangewezen op de kennis en kunde van hun ouders. En die laat vaak te wensen over.”
Het resultaat: fastfood en magnetronmaaltijden krijgen vaak de voorkeur boven zelfgemaakte gerechten.
En dat gaat er bij een kok natuurlijk niet in. Bos: “Werken met verse producten is zo veel lekkerder én gezonder.
En je hoeft er heus geen uur voor in de keuken te staan.
Het vergt natuurlijk wel wat basiskennis en kookplezier. Beide gieten wij hier met de lepel in!”

» Ga naar de link
Contactgegevens
Smaakcentrum Cuijk
Kerkstraat 44
5439 ND Linden

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid