16 nov, 16:25
2018
Nieuws

Tweede aanbieder snel internet in Bergen

Binnenkort start de wervingscampagne om een glasvezelnetwerk in de hele gemeente Bergen aan te leggen. Het netwerk wordt uitgerold over de kernen, bedrijventerreinen en buitengebied. De firma Eising-Kempen gaat de zogenaamde vraagbundelingscampagne uitvoeren. Dit bedrijf voert momenteel campagne in Gennep en heeft onlangs de campagne in het Land van Cuijk succesvol georganiseerd. Daar wordt momenteel het netwerk aangelegd.

Als de inwoners van de gemeente Bergen het willen, wordt er in 2019 een glasvezelnetwerk aangelegd in alle kernen, buitengebieden en bedrijventerreinen. Om dat te bereiken worden de inwoners uitvoerig geïnformeerd over de mogelijkheden die glasvezel biedt en onder welke condities wordt overgegaan tot aanleg. Vervolgens kunnen inwoners zich inschrijven voor een abonnement voor telefoon, internet en televisie bij een glasvezelprovider. Dit wordt de vraagbundelingscampagne genoemd, en deze start al in het voorjaar van 2019. Het netwerk wordt aangelegd als 35% van de gezinnen een abonnement bestellen bij een glasvezelprovider.

Geen eigen bijdrage
Inwoners die nu al overtuigd zijn van glasvezel kunnen vanaf 17 november hun provider kiezen op www.limburgglasvezel.nl. Daar staan alle beschikbare providers vermeld met hun pakketten en zijn er eenvoudig te vergelijken. Gezinnen en bedrijven in het buitengebieden en op de bedrijventerreinen krijgen, net als in de kernen, de glasvezelaansluiting gratis. Dus geen eigen bijdrage van € 2.200,- en normale maandtarieven.

peace
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Tweede aanbieder snel internet in Bergen verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »