17 nov, 10:17
2022
Nieuws

Steekpartij in Cuijk schokt buurtbewoners: 'Ik hoorde een harde klap'

Het is een druilerige donderdag aan het Korhoenderveld in Cuijk waar woensdagavond een man en vrouw om het leven kwamen bij een steekpartij. In de wijk met rijtjeshuizen reageert de buurt geschrokken op het drama van die avond ervoor. Veel mensen kennen het omgekomen echtpaar (73 en 75 jaar) niet.

Een van de directe buren is Mindy, zij woont naast het echtpaar. Ze woont sinds een paar jaar in het huis en kende haar buren van het voorbijgaan. "We hebben gisteren wel een harde klap gehoord, alsof er iets viel. Daarna hoorden we niets meer. Ik ben me rot geschrokken toen ik hoorde dat ze allebei zijn overleden."

De directe buren aan de andere kant van het huis hebben woensdagavond niets gehoord. Ze zaten te eten met familie.

"Toen het hier blauw zag van politie, hebben we ons huis verlaten. We zijn ergens anders gaan slapen toen we hoorden wat er gebeurd was." Ook zij hadden geen tot weinig contact met de buren, niet meer dan goedendag en hallo in het voorbijgaan.

Op straat komen af en toe buurtbewoners voorbijgelopen. Ze kijken naar het huis, reageren geschrokken en hebben vragen bij wat er zich heeft afgespeeld. Het rijtjeshuis waar het drama zich heeft voltrokken wordt inmiddels bewaakt. De politie doet in het huis onderzoek naar wat er is gebeurd en wil verder niets kwijt.

LEES OOK: Bewoners (73 en 75) overleden bij steekpartij in huis in Cuijk


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »