10 aug, 11:43
2015
Algemeen
Ingezonden

Reünie Maartenshof: “van Verleden naar Heden”

Eind augustus verhuizen de bewoners van zorgcentrum Maartenshof naar de nieuwbouw enkele honderden meters verderop. Deze nieuwbouw is de eerste fase van de wijk Cuijkse Cantheelen.

Op vrijdag 18 september 2015 zal het sluiten van Maartenshof gevierd worden met een reünie. Hierbij is iedereen die binnen Maartenshof werkt of gewerkt heeft van harte welkom.

De werkgroep die hiervoor in het leven is geroepen en die deze feestavond organiseert is op zoek naar oud collega’s. Zij denken hierbij ook aan collega’s die gewerkt hebben in de rechtsvoorganger van Maartenshof, Porta Caeli. Onder het genot van een hapje en drankje willen zij terugblikken op het verleden en kijken we naar het heden. Een diskjockey zal zorgen dat er ook gedanst en of genoten kan worden met een muziekje van toen en nu. Aanvang: 20.00 uur. Plaats: restaurant en begane grond Maartenshof.

Opgeven vóór 17 augustus 2015 d.m.v. intekenlijst bij de receptie / op de afdelingen of stuur een mail naar mar.vanharen@pantein.nl,

Eigen bijdrage is 15 euro. Dit dient overgemaakt te worden (meteen na opgave) op: rekeningnummer: NL75 RABO 0304 9206. T.n.v. S.M.M. van Maasacker / L.A.M. Theunissen-Claassen.

Onder vermelding van “Verleden naar Heden”, en je voor- en achternaam. De werkgroep hoopt op een grote opkomst