20 apr, 15:24
2018
Nieuws

Monsterzege Milsbeek, teleurstellende degradatiekraker Heijen

Een zeer effectief spelend Milsbeek behaalde donderdagavond 19 april een 9-2 overwinning op HBV Beers, waarvan vijf dagen eerder nog met 3-0 werd verloren.

Milsbeek startte bijzonder sterk en na 3 minuten werd al twee keer gescoord. In de 10e minuut een grote tegenvaller doordat doelman Frank Beljaars met een zware blessure per brancard van het veld af moest. Milsbeek bleef heer en meester en wist voor de pauze nog drie keer te scoren middels een prachtige vrije trap van Caluk Birol en na een prima aanval door Ali Gencalioglu. Het derde doelpunt was een eigen doelpunt waardoor de rust inging met een comfortabele 4-1 voorsprong.

Ook na de rust dicteerde Milsbeek de wedstrijd volledig en wist nog vijf keer te scoren. Met drie doelpunten van Ali Gencalioglu en Freek Kerkhof en twee prima doelpunten van Selim Sahinturk en dat wonderschone doelpunt van Caluk Birol behaalde Milsbeek één van de grootste zeges uit het bijna 90 jarig bestaan. (Bron: website SV Milsbeek)

Een bloedeloze 0-0 wat eigenlijk een degradatiekraker van jewelste had moeten worden tussen Heijen en OKSV. Het was een slaapverwekkende vertoning waarbij slechts één opmerkelijk moment plaatsvond. Na twee minuten voetbal trapte Heijen-doelman Jorick Roelofs mis en volgens OKSV ging de bal over de doellijn. De scheidsrechter besliste anders: geen doelpunt.