06 mei, 18:08
2019
Nieuws

Maasduinencentraal gaat de grens over

Maasduinencentraal gaat oostwaarts uitbreiden naar de Duitse regio Goch – Weeze en heeft daarom de Facebook en Instagram pagina Goch – Weeze Zentral gelanceerd. 

Grensoverschrijdende reportages
Al langer maken wij grensoverschrijdende reportages en deze blijven we ook gewoon op Maasduinencentraal publiceren, maar voor de regio Goch – Weeze gaan we vanaf nu extra content maken. 

Bestaande regio
Het redactionele zwaartepunt van Maasduinencentraal is en blijft de gemeente Bergen. De gemeente Gennep heeft aangegeven geen meerwaarde te zien in een nauwe samenwerking met Maasduinencentraal, zodat de daardoor vrijgekomen tijd zal worden ingezet voor Goch – Weeze Zentral. Maarduinencentraal zal natuurlijk de bestaande Gennepse content gewoon blijven distribueren maar wel met (veel) minder unieke eigen (video) producties. 

Groei
Door deze stap groeit de het potentieel bereik van 33.000 naar 79.000 inwoners.

Wij zijn trots dat .....

Posted by Chris Smits on Monday, 6 May 2019
Video-ad

Opening Neuland bij RAF Museum Laarbruch

Op 4 Mei is de tentoonstelling “HEIDELANDSCHAFT WIRD NATO-FLUGPLATZ“ in het Royal Air Force Museum Laarbruch-Weeze e.V. geopend. Deze expositie geeft een duidelijk beeld hoe binnen een jaar Laarbruch uit de grond in gestampt. [adrotate...

Dynamic Borders foodtruck bij Mud Masters

Dynamic Borders foodtruck bij Mud Masters Obstacle RunStudenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk gaan de komende twee jaar met de ROC de Leijgraaffoodtruck op pad. Ze sluiten aan bij evenementen in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep,Goch en...

Maibaum plaatsen in Pfalzdorf

In Pfalzdorf is op 30 april traditioneel de Maibaum geplaatst. Het is steeds moeilijker om dit soort tradities in stand te houden.

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Maasduinencentraal gaat de grens over verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »