16 mei, 14:25
2015
In de kijker
Roestvrij Taal

Techniek en innovatie in de werkplaats van Janssen

HAPS - Samen met zijn vrouw runt Willy Janssen al bijna twintig jaar een autobedrijf. Wat doen ze voor de autobezitter uit de regio? Of eigenlijk, wat doen ze niet? Janssen heeft een breed aanbod voor de chauffeurs van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ze zijn technisch volledig ingericht op wagens tot 3500 kg.

Autobedrijf Janssen is een begrip in Haps en omgeving. Wie een betrouwbare partner zoekt voor de aanschaf, het onderhoud of het herstel van een auto, hoeft niet verder te zoeken. Maar daar blijft het niet bij, u krijgt ook advies. Om klanten inzicht te geven, vertelt Janssen altijd wat hij aan de auto doet: “Soms laten we het ook zien. Als je zegt dat je de interieurfilter hebt vervangen, denkt een klant misschien ‘het zal wel’, maar als je hem meeneemt naar de brug, kun je laten zien wat er scheelt aan de auto.” Zo werkt hij aan een hechte relatie met zijn klanten.

Innovatie in de automotivebranche De afgelopen twintig jaar is er veel veranderd in de autobranche. Janssen vertelt gedreven over de ontwikkelingen: “Ik vind techniek heel interessant. Er zijn voortdurend nieuwe onderdelen en oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van parkeersensoren, stuurbekrachtiging, airconditioning en airbags. Dat vraagt om een continue kennisvergroting en een moderne aanpak van een garagehouder.” Willy Janssen loopt graag voorop als het gaat om technische kennis.

Meten is weten Om ook bij de auto’s van de toekomst een goede diagnose te kunnen stellen, heeft Janssen de modernste meet- en regelapparatuur in zijn werkplaats staan. Voor onderhoud aan elektrisch hybride voertuigen is Autobedrijf Janssen het aangewezen adres. Zelfs een fourwheeldrive kan bij hem op de rollerbank en natuurlijk repareert hij ook de oudere auto’s met evenveel liefde en plezier.

Toekomstgericht denken Omdat het team van Janssen het milieu een warm hart toedraagt, besparen ze energie waar het kan, scheiden ze hun afval en is het milieu een belangrijk aandachtspunt bij de advisering van klanten. Minder uitstoot van CO2 betekent misschien nu wat meer uitgeven, maar op de lange termijn is het goedkoper en ook nog eens beter voor het milieu. Hoe dat zit? Rij maar eens langs, bij Janssen, of surf naar www.autobedrijfjanssen.nl.