28 sep, 14:47
Nieuws

Grote politieactie in Cuijk, meerdere mensen opgepakt

Aan de Kaneelstraat in Cuijk zijn donderdagmiddag rond halfdrie zeker drie mensen opgepakt. Dat heeft van doen met een vrachtwagen, maar hoe is nog onduidelijk. De politie is nog naar andere mensen op zoek. Mogelijk zijn er inmiddels meer arrestaties verricht.

Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht. "Het is bijvoorbeeld nog onduidelijk of de mensen uit de vrachtwagen kwamen of dat ze bij de vrachtwagen stonden. We onderzoeken die details nog", aldus de politiewoordvoerder.

Hoeveel mensen in totaal zijn opgepakt en naar hoeveel mensen de politie nog op zoek is, is onduidelijk. Een verslaggever van Omroep Brabant zag zeker drie mensen opgepakt worden op de Kaneelstraat.

Een van hen was geboeid, maar mocht van agenten nog in een mobiel toilet plassen voordat hij werd weggereden in een politieauto.

Veel politie
Er is heel veel politie in het dorp. Boven het dorp cirkelde een half uur lang een politiehelikopter. Een winkel aan de Kaneelstraat zegt dat er meerdere mensen zijn opgepakt. "Opeens stond het hier vol politie", aldus de medewerker.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »