11 dec, 10:41
2019
Nieuws

Dynamic Borders op GreenLive Messe

Van 2 tot 4 december stond het grensoverschrijdende INTERREG-project Dynamic Borders op de GreenLive Messe in Wunderland Kalkar. In de stand werden regionale producten en agrarisch-toeristische routes gepresenteerd.

Foto: Sanne Thijssen („Hoeve Carpe Diem“ uit Heijen), Theo Ghijsen (Stadt Goch), Marie-Christine Kuypers (Tierpark Weeze), Khalid Rashid (Gemeinde Weeze) en Jacomijn Visser (gemeente Bergen).

De grensoverschrijdende routes – die alle via de knooppunten lopen – vielen bij de bezoekers goed in de smaak. De aansluiting op het Nederlandse knooppuntensysteem maakt fietsen over de grens immers een stuk gemakkelijker.

De Smaakparels uit Noord-Limburg lieten de bezoekers kennis maken met regionale producten zoals honing, jam, kruidenthee en geitenkaas. Om de aandacht te trekken was ook Tierpark Weeze aanwezig met een steenuil en baardagame.

Op 1 en 2 februari is Dynamic Borders opnieuw present in Wunderland Kalkar maar dan ter gelegenheid van een toeristische beurs.

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen aan de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood. Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.

Ook interessant

Dynamic Borders op GreenLive Messe

Van 2 tot 4 december stond het grensoverschrijdende INTERREG-project Dynamic Borders op de GreenLive Messe in Wunderland Kalkar. In de stand werden regionale producten en agrarisch-toeristische routes gepresenteerd. Foto: Sanne Thijssen („Hoeve Carpe Diem“...

Dynamic Borders op GreenLive Messe

Van 2 tot en met 4 december 2019 vindt de jaarlijkse landbouwbeurs GreenLive Messe plaats in Kalkar. Drie dagen lang presenteren agrariërs uit de regio de nieuwste technieken, wisselen ze ervaringen en kennis uit. De GreenLive Messe vindt plaats bij...

Het bericht Dynamic Borders op GreenLive Messe verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »