26 nov, 11:43
2019
Nieuws

Dynamic Borders op GreenLive Messe

Van 2 tot en met 4 december 2019 vindt de jaarlijkse landbouwbeurs GreenLive Messe plaats in Kalkar. Drie dagen lang presenteren agrariërs uit de regio de nieuwste technieken, wisselen ze ervaringen en kennis uit. De GreenLive Messe vindt plaats bij Kernwasser Wunderland, elke dag van 13:00-22:00 uur.

Het INTERREG-project Dynamic Borders presenteert tijdens deze beurs, samen met enkele ondernemers uit de regio, agrarisch-toeristische fiets- en wandelroutes en regionale producten aan de bezoekers. Op deze manier willen de zes Dynamic Borders gemeenten de kwaliteit en trots van de grensoverschrijdende regio uitgedragen. Meer informatie over de beurs kunt u vinden op greenlivekalkar.de.

INTERREG-project Dynamic Borders

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen. Gezamenlijk worden de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood opgepakt. Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en wordt mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.

Ook interessant

Dynamic Borders op GreenLive Messe

Van 2 tot en met 4 december 2019 vindt de jaarlijkse landbouwbeurs GreenLive Messe plaats in Kalkar. Drie dagen lang presenteren agrariërs uit de regio de nieuwste technieken, wisselen ze ervaringen en kennis uit. De GreenLive Messe vindt plaats bij...

Dynamic Borders-Foodtruck bij “Jazz-Tour aan de Maas”

De Dynamic Borders-Foodtruck staat op zaterdag 14 september bij Podium Roepaen in Ottersum tijdens “Jazz-Tour aan de Maas”. De studenten van ROC de Leijgraaf zijn in het kader van het INTERREG-Project Dynamic Borders onderweg door de grensregio en bezoeken...

Het bericht Dynamic Borders op GreenLive Messe verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »