14 jun, 13:09
2020
Nieuws

Daders gewapende overval in Cuijk nemen honderden euro's en bewoner mee

De twee mannen die zaterdagnacht een appartement in Cuijk hebben overvallen, hebben hierbij enkele honderden euro’s buit gemaakt. Ook dwongen ze de bewoner mee te gaan in een auto, waarin een aantal handlangers zaten. De man werd elders in Cuijk uit de wagen gezet, zo vertelde zijn broer tegen Omroep Brabant. Het is onduidelijk of de daders alleen op geld uit waren.

Rond half een, in de nacht van zaterdag op zondag, werd aangebeld bij het appartement aan de Irenestraat. “Ineens stonden er twee mannen voor de deur. Drie anderen zag ik een auto voor de deur staan", zegt de broer van de bewoner van het huis. Hij leek zondag later op de ochtend wat bekomen van de schrik.

Klap met boksbeugel
Toch moet hij bange momenten hebben gekend. Direct nadat hij de deur had geopend, sloeg één van de onverwachte gasten met een boksbeugel in zijn gezicht. Het slachtoffer hield er onder meer een snee in zijn hoofd aan over. Zijn broer raakte gewond bij een vechtpartij die ontstond nadat de daders het huis waren binnen gedrongen. Een derde persoon wist hieraan te ontkomen door bijtijds uit een raam naar buiten te klimmen. Hij was bang geworden, omdat een overvaller hem met een pistool had bedreigd. De politie is direct in en om het appartement een onderzoek begonnen. Ze zit nog met veel vragen en hoopt dat getuigen zich melden.

LEES OOK: Gewapende mannen dringen huis in Cuijk binnen en maken geld buit


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »