07 mei, 11:33
2018
Nieuws

Afstraffing voor Vitesse en Stormvogels

Ondanks een vroege treffer door een benutte penalty van Bart Seegers in de derde minuut ging Stormvogels zwaar onderuit in de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit. De eerste helft ging nog enigszins gelijk op en met de rust was het dan ook 2-2. Het door blessures geplaagde team uit Siebengewald moest in de tweede helft echter het hoofd buigen voor het veel sterkere Vianen dat uiteindelijk met 2-6 de wedstrijd won. Stormvogels moet in de resterende wedstrijden alle zeilen bijzetten om directe degradatie te voorkomen.

Bekijk hier de wedstrijdfoto’s >>>>

Vitesse ’08 was de laatste tijd goed bezig en wist zich met knappe overwinningen veilig te spelen in de derde klasse D maar gisteren ging het goed fout. Op bezoek bij Nooit Gedacht Geffen bleef het lange tijd spannend want ondanks een goal van Geffen halverwege de eerste helft bleef Vitesse goed tegenspel bieden en had ook kansen op de gelijkmaker. In de slotfase ging het echter helemaal mis en scoorde Nooit Gedacht drie doelpunten in de laatste vier minuten en was een geflatteerde 4-0 de eindstand.