Musicalschool Étoile

Musicalschool Étoile presenteert dinnershow bij Hotel Restaurant Riche in Boxmeer!
1 Juni 2023
Op zaterdag 8 juli zijn de leerlingen van productiegroep ‘Highlights’ te bewonderen tijdens een spectaculaire dinnershow bij Riche! Work hard, play hard is een mentaliteit die bij deze groep past. Tijdens de repetities ligt het werktempo hoog en wordt er veel van ze verwacht, maar daarnaast is er tijd om te lachen en plezier te maken met elkaar. Dit seizoen werd er een beroep gedaan op hun ‘dark side’ waarbij ze moesten overleven in de gevangenis. Ieder doet dit op haar eigen manier. De vraag is niet wie het gedaan heeft, maar wie er het beste vanaf komt….

Het hilarische verhaal met vele laagjes, de heerlijke muziek, de scherpe dialogen, echt top. Dit te mogen uitvoeren met gastspeler Roel Verheggen is een feest! En ja, hij voelt zich soms een beetje de ‘papa’ van de groep, maar dat heeft zijn personage ook nodig. Hij is doortrapt charmant, windt iedereen om zijn vingers en is de beste in zijn vak.

Dus, lieve mensen, maak uzelf klaar voor een avond vol spektakel en een heerlijk driegangendiner. De leerlingen hebben zich tot het uiterste voorbereid om u een show te geven die zijn weerga niet kent. Laat uzelf meevoeren door de dans, de muziek en het drama en geniet van wat deze getalenteerde groep leerlingen heeft bereikt. Wij zijn enorm trots op hen en hopen dat jullie zullen genieten van onze dinnershow net zoveel als wij hebben genoten tijdens het maken ervan.

De dinnershow wordt uitgevoerd op zaterdag 8 juli om 18.30 uur bij Hotel Restaurant Riche in Boxmeer. Er zijn nog enkele tickets te verkrijgen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/dinnershow-highlights
Contactgegevens
Musicalschool Étoile
Mees 41
5831MR Boxmeer

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid