De Villa Vrijbuiter Fietsroute


Fietskaart Cuijk

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland


Over de fietsroute De Villa Vrijbuiter Fietsroute

De Villa Vrijbuiter Fietsroute is een route vol speelplezier en inspiratie voor avontuur in je eigen tuin, horend bij het spannende kinderboek: ‘De schat van Villa Vrijbuiter’ (7+).

Bono probeert zijn speelveldje te redden. Hij moet het daarbij opnemen tegen de gemene G.Gruis. Hij vindt de sleutel van Villa Vrijbuiter, een geheimzinnig en schijnbaar verlaten huis. De tuin is wild en vol verrassingen… Je kunt van je eigen tuin of schoolplein ook een avontuurlijke plek maken. Moet je daarvoor alles overhoop halen? Welnee! Beleef op je Villa Vrijbuiter fietstocht hoe simpel het is! Kruip op je tocht in de holle boom, ontmoet de fruitprofessor, doe de vlinderspeurtocht, griezel in de vleermuizengrot, stap naar het speeleilandje (met droge of natte voeten!), klauter in de boomhut, verwonder je bij het bijenhotel, en nog véél meer!

Op alle plekken mag je gratis spelen. Je mag er lekker picknicken. En je ouders kunnen er ideeën opdoen! Je hoeft het boek niet te lezen om de route te fietsen. Het maakt het wel nóg leuker! Achterin kun je alle avonturentips nog eens nalezen. ‘De schat van Villa Vrijbuiter’ is te koop op de adressen in de route en via www.dewereldboom.nl (€14,95, hardcover, duurzaam gedrukt). Deze fietsroute wordt je aangeboden door De Wereldboom, in samenwerking met Fruitpark Groenz, Avonturenpark Oploo en Vivara. Meer informatie over deze route vind je op de website www.dewereldboom.nl. In het boek De schat van Villa Vrijbuiter lees je het verhaal dat bij de route hoort.