zondag 16 jul
IVN de Groene Overlaat organiseert een Puzzeltocht in de natuur voor kinderen op kampeerboerderij de Tienmorgen in Beers Kampeerboerderij de Tienmorgen, Broekkant 11 5437 ND Beers
Van:
zondag 16 jul 2023
10:00
Tot:
zondag 16 jul 2023
12:00
Kampeerboerderij de Tienmorgen, Broekkant 11 5437 ND Beers

IVN de Groene Overlaat organiseert een Puzzeltocht in de natuur voor kinderen op kampeerboerderij de Tienmorgen in Beers

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

PUZZELTOCHT VOOR KINDEREN OP DE TIENMORGEN BEERS

Tijdens de zomervakantie organiseert IVN De Groene Overlaat op kampeerboerderij De Tienmorgen in Beers een puzzeltocht voor kinderen.
Deze puzzeltocht staat in het teken van de natuur op en rond de boerderij waar altijd wel wat te beleven is voor de kinderen. Zoeken naar dierensporen, wilde bloemen en waterdiertjes in de vijver. Op een afstandje is er een dassenburcht te zien.
Op zondag 16 juli wordt er vanaf 10.00 uur in groepjes gestart die met behulp van een routebeschrijving een tocht van 2 km. afleggen. Tijdens de tocht worden een aantal vragen gesteld die met gebruik van hulpmiddelen als een loepje, een loeppotje en zoekkaarten beantwoord kunnen worden.
Na afloop worden de antwoorden door IVN-natuurgidsen beoordeeld en nabesproken en kan iedereen nog met de kleine boerderijdieren spelen en kijken naar en misschien wel knuffelen met de koeien.

Praktische informatie
- De puzzeltocht is op zondag 16 juli 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur.
- De locatie is Kampeerboerderij De Tienmorgen
- Aanmelden vooraf is verplicht. Dat kan tot en met donderdag 13 juli 2023 op e-mailadres: natuurwandelingen@ivn-cuijk.nl
- S.v.p. naam en leeftijd van de kinderen doorgeven bij de aanmelding.
- Degenen die zich aanmelden krijgen uiterlijk vrijdag 14 juli bericht of ze wel of niet kunnen deelnemen en nadere informatie.
- Groepjes starten met kleine tussenpozen.
- Na afloop is er tegen betaling iets te drinken op De Tienmorgen.
- Deelname aan de excursie is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
- Nog vragen? Stel ze op natuurwandelingen@ivn-cuijk.nl of telefonisch op 06-22539994.


Bekijk op kaart