zondag 18 jun
Door het Brestbos - gezinswandeling met opdrachten Broekstraat Boxmeer
Van:
zondag 18 jun 2023
13:00
Tot:
zondag 18 jun 2023
16:30
Broekstraat Boxmeer

Door het Brestbos - gezinswandeling met opdrachten

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Op zondag 18 juni organiseert IVN De Maasvallei een speurtocht voor gezinnen met kinderen die op de basisschool zitten. Oma’s en opa’s zijn natuurlijk ook welkom. Voordat de schoolvakantie begint een leuke puzzeltocht in het Brestbos in Boxmeer.

Voor de route volg je de bordjes door het bos. Je krijgt ook een antwoordformulier mee. Op de bordjes staan vragen en daarnaast kom je IVN-gidsen tegen die jullie opdrachten geven. Halverwege de route staat de IVN-kraam waar je limonade kunt drinken. Op het einde van de route lever je het formulier in en worden de antwoorden doorgenomen. De drie gezinnen die de meeste vragen goed hebben beantwoord, krijgen een leuk presentje thuisgestuurd.
De starttijden, op volgorde van aanmelding, liggen tussen 13.00 uur en 14.30 uur. Het is mogelijk om met meerdere gezinnen samen te lopen. Wil je meedoen? Meld je dan aan bij: marjosimons11@gmail.com. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 juni. Je krijgt hierna bericht hoe laat je starttijd is. De kosten zijn € 2,00 p.p. voor niet IVN-leden, € 1,00 p.p. voor IVN-leden, inbegrepen is suikervrije limonade. Dit bedrag kun je ter plekke voldoen. De route is 2½ km lang en gaat over bospaden, enkele paden zijn smal en moeilijk toegankelijk voor buggy’s.

Tegen het einde van het schooljaar een middag de buitenlucht in met leuke en leerzame natuuropdrachtjes, doe mee en meld je aan.
Waar: Brestbos in Boxmeer, parkeren in de Broekstraat. Hier is ook het vertrekpunt.


Bekijk op kaart