03 apr, 10:04
2018
Nieuws

Stormvogels blijft verliezen, belangrijke zege Vitesse

Vitesse boekte in de uitwedstrijd tegen Vianen Vooruit een zwaarbevochten, maar uiterst belangrijke 0-1 overwinning. Een fel startend Vianen begon voortvarend maar Vitesse knokte zich terug in de wedstrijd en beloonde zich met een doelpunt door een kopbal van Rob Janssen in de 28. minuut. In die tweede helft kregen beide partijen nog enkele kansen maar werd er niet meer gescoord.

Stormvogels’28 speelde met rouwbanden en ook werd er voor aanvang één minuut stilte in acht genomen. Berghem Sport was respectvol maar had er daarna geen boodschap meer aan en nam na 26 minuten brutaal de leiding. Kort voor rust wist Lloyd Kooiman de gelijkmaker te scoren maar het was Berghem dat met de drie punten naar huis kon gaan door een doelpunt in de 65. minuut van Jeffrey van Oss.