27 mrt, 12:01
2018
Nieuws

Publicaties gemeente Gennep week 13

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 13 – 2018

Voorkom verstopping riolering

Verstopping van het riool kost veel geld en kan grote overlast in uw omgeving veroorzaken. Gooi daarom nooit maandverband, tampons, luiers of natte doekjes in het toilet, maar altijd in de afvalbak. Deze producten zijn regelmatig de oorzaak van een verstopping. Onlangs troffen we zelfs een verstopte put aan, vol met felgekleurde plastic verpakkingen.

Papieren archief tijdelijk niet beschikbaar

Afgelopen jaar is er een schimmel in het archief van de gemeente Gennep geconstateerd. Hierdoor moeten alle papieren stukken en foto’s uit het archief gereinigd worden, om verdere besmetting te voorkomen. Het archief is daarom niet beschikbaar in de periode van 19 februari tot 5 april 2018. Raadplegen van het (digitale) archief gebeurt altijd op afspraak. Meer informatie: www.gennep.nl/archief of tel. nr. 0485-494141.

De week van Autisme 2018

In het kader van de week van Autisme organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een dag en avond rondom het thema autisme op woensdag 4 april bij Kleppenburg, Europlein 4, Oeffelt.

Programma:

  • 14:00 – 17:00 uur: een prikkel-ervaringstent, diverse workshops en een informatiemarkt, waar je kennis kunt maken met verschillende organisaties rondom autisme en handige hulpmiddelen.
  •  19:00 – 20:30 uur: de theatervoorstelling ‘Een indiaan in huis’. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met autisme.

Voor het middagprogramma geldt een vrije inloop. Inschrijven kan ter plekke voor de workshops en deelname aan de prikkel-ervaringstent. De informatiemarkt is gratis te bezoeken.
Voor de avondvoorstelling is aanmelden via e-mail nodig: samenwerkenautisme@gmail.com o.v.v. uw naam en aantal personen. Kosten avondvoorstelling: € 2.50 (te betalen bij de zaal).

Gemeentekantoor gesloten

In verband met Tweede Paasdag is het gemeentekantoor op maandag 2 april 2018 de gehele dag gesloten.

Wij wensen u fijne Paasdagen!

Het bericht Publicaties gemeente Gennep week 13 verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »