22 okt, 11:36
2018
Nieuws

Milsbeek steelt punt bij hekkensluiter, ruime zege Achates

Met name door een geweldige eerste helft wist Achates op bezoek bij FC Uden de drie punten mee te nemen naar Ottersum. Voor de rust was het Achates dat de wedstrijd bepaalde en dat ook in doelpunten tot uitdrukking bracht. Het waren achtereenvolgens  Jean-Paul ten Haaf, Jeroey Lekatompessy, Giel Loeffen en Teun Lemmen die in de laatste tien minuten voor de pauze korte metten maakten met de Uden-defensie. Meteen na rust was het wederom Teun Lemmen die scoorde en Uden de definitieve knock-out toebracht. De eindstand werd bepaald op 1-5 door een eretreffer van Bryan van Schaijk.

Een onthutsend zwak spelend Milsbeek wist in Beers tegen het nog puntloze HBV in de allerlaatste minuut een nederlaag te voorkomen.

De gehele wedstrijd wist Milsbeek slechts twee goed opgezette aanvallen op de mat te leggen. In de eerste helft een prima combinatie met Daniel Janssen en Selim Sahinturk die onhoudbaar de bal in de touwen joeg en in de blessuretijd legde Bas Broekman de bal panklaar voor de 18-jarige invaller Jurre Berns die met een mooie schuiver de gelijkmaker scoorde, aldus de website van SV Milsbeek. Eindstand 2-2.