Nieuws

Milsbeek en Achates verliezen hun openingsduel

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

In de eerste wedstrijd van het seizoen leed Milsbeek een onnodige 1-2 nederlaag. Ondanks de gestaag vallende regen werd het een sportieve wedstrijd op een prima bespeelbaar veld.  Milsbeek gaf geen enkele kans weg en kreeg na een half uur een ideale mogelijkheid om de openingstreffer te scoren, maar Ali Genciaoglu schoot op de paal. De tweede helft begon spectaculair met drie doelpunten binnen 10 minuten. De eerste treffer van Milsbeek kwam van Roy Neijenhuis die onhoudbaar kon inkoppen. Twee minuten later werd eerst de gelijkmaker gescoord en vanaf de aftrap was de Milsbeekse defensie niet agressief genoeg om uitblinker van Estria Niels van Lier het scoren te beletten. Het keihard werkend team van Milsbeek bleef geloof houden in een goede afloop en het was bijzonder jammer dat scheidsrechter Benders uit Cuijk in de allerlaatste minuut weigerde om een strafschop aan Milsbeek toe te kennen na een zware overtreding op Selim Sahinturk. (Bron: Website SV Milsbeek)

Achates ging afgelopen zondag op bezoek bij Achilles in Reek maar na een uitstekende voorbereiding werd de ploeg uit Ottersum door pech en blessureleed achtervolgd. Aanvoerder Siem Loeffen was geblesseerd en keeper Sjoerd Peeters kon niet starten en werd vervangen door ‘stervoetballer’ Wessel Koppes, die na ruim een uur met een zware schouderblessure vervangen werd door Gijs Thijssen. De eindstand 4-1 was toen al bereikt. Jeroey Lekatompessy maakte kort na rust de eretreffer voor Achates.

Het bericht Milsbeek en Achates verliezen hun openingsduel verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »